The Originals – The Awakening: Elindult Kol websorozata

Nathaniel Buzolic Kol Mikaelson szerepében visszatér az Originals websorozatában. A sorozatot a CW négy rövid (2 perces) részre tervezte, a Target pedig szponzorálja. A középpontban a legfiatalabb Ősi vámpír (Originals), Kol Mikaelson áll. A csatorna pedig hallgatott a rajongókra, és egyelőre – bár még csak a négy röpke webepizód erejéig – a közönség kedvenc Nathaniel Buzolic alakítja ismét Kolt. Az első két rész megtekinthető a cikk végén. 
A Teen Wolf Daniel Sharmanje (Isaac) játssza jelenleg Kolt a tv sorozatban, és nem is találhattak volna jobb színészt Nathaniel helyettesítésére. Már Isaacként is sokszor megérdemelte volna a scene stealer díjat, hát még Kolként. 

Szóval miről is szól ez a websorozat?

1914-be tekint vissza, ahol Kol épp azon mesterkedik, hogy szövetséget kössön a fancia negyed boszorkányival. Az Awakening, magyarul Ébredés, néhány égető kérdésünkre is választ ad majd Kol múltjával kapcsolatban, például hogyan és miért veszett össze a testvéreivel, miért szúrták le és tették egy ládába, illetve, hogy milyen különleges kapcsolatban áll New Orleans boszorkányaival. A websorozat kötődni fog a tv sorozathoz, kiegészítve azt.

Main Cast

Nathaniel BuzolicKol Mikaelson
Keri Lynn Pratt ~ Mary-Alice Claire
Aleeah Rogers ~ Astrid

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük