CASTING: Underworld 5 – Selene megy, Négyes marad

Az Underworld vámpír-akció franchise rajongóit sokként érintheti (vagy nem) a legújabb hír, miszerint jön az ötödik rész, de Kate Beckinsale (Selene) nem tér vissza. Helyette a tini kedvenc Theo James (A beavatott: Négyes) veszi át a főszerepet.

Theo karakterével, a David nevű jóképű vámpírral már az előző részben, a 2013-as Underworld: Awakening-ben találkozhattunk. Tudjátok, ő volt az aki segített Selene-nek, aztán egy lycan megölte, aztán Selene nem kicsit undorító módón újraélesztette. 
A készítők elmondták, hogy az új rész nem reboot lesz, sokkal inkább egy kiegészítője a már létező univerzumnak. Amolyan spin-off. Különböző források szerint azért esett James-re a választás, mert jól végezte a munkáját az előző részben (a bugyinedvesítő tekintetével, férfias hangjával és még a halála is tök szexi volt!).
Engedelmetekkel…
(Honest Trailers)
Viszont rajta kívül még két női karaktert is kapunk, akiknek a castingje ezekben a napokban történik. A forgatás kezdetét tavaszra tervezik. Cory Goodman írja a forgatókönyvet, Tom Rosenberg és Gary Lucchesiare a producerek.
Tekintve, hogy az Underworld: Awakening volt talán a leggyengébb láncszem a sorozatban, és ezt úgy, hogy Beckinsale istennő nagyot dobott rajta, fogalmunk sincs, mit várhatunk az ötödik résztől. Azt sem igazán tudjuk, hogy milyen irányba akarnak ezzel menni a készítők, hiszen Mr. James eddig inkább csak a tinilányok szívére volt nagy hatással. Reméljük nem fekete ruhában kell majd megjelenni a moziban… 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük