Vámpírakadémia film: Indul a kampány a folytatásért, segítsünk Adriannak!

UPDATE: A kampány elindult! Itt lehet segíteni.

Annak ellenére, hogy a Vámpírakadémia (Vampire Academy) film hatalmas bukás volt, mind a bevételt, mind pedig a kritikákat illetően, a rajongókat mégsem hagyta el a remény (várjunk csak… ez egy másik film…). Kitartásuknak hála, van esély, hogy láthatjuk Adriant nagy képernyőn is. Ám ehhez a rajongók segítségét kérik. 
A film hivatalos facebook oldalán hónapokig húzták az agyunkat a lehetséges Dermesztő ölelés (Frostbite) filmmel, mire múlt hónapban végre elárulták, hogy a gyártáshoz szükséges pénz nagy részét sikerült előteremteniük. Azonban, ahogy a Veronica Mars esetében is, a készítőknek a rajongók pénzére is szükségük van. 
A Vámpírakadémia producerei egy egy hónapos IndieGoGo (Kickstarter-hez hasonló) kampányt indítanak szerdán (Augusztus 6.), remélve, hogy sikerül 1.12 millió eurót összegyűjteniük. Amennyiben sikerrel járnak 2015 elején elkezdődik a Frostbite forgatása, ami a tervek szerint év végén kerülne a mozikba. 

Deepak Nayar producer az MTV-nek elmondta, hogy a támogatóik CSAK azzal a feltétellel mentek bele a folytatásba, ha a készítők bebizonyítják, hogy a rajongók mellettük állnak. Mike Preger azt is elárulta, hogy szívükön viselik a rajongók visszajelzéseit, és akaratuk számukra parancs, ezért a második résznek új forgatókönyvírót kerestek, a szerepet Piers Ashworth kapta meg. Végszava, hogy pontosan azt akarja adni, amit várunk, igen ígéretes.
Bár a producerek szeretnék az eredeti szereplőgárdát (Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, stb.) visszahozni, egyelőre nem lehet tudni, hogy visszatérnek-e. 
Az adománygyűjtő kampányba a világ minden tájáról részt vehetnek a rajongók. Bővebb információt majd az IndieGoGo weblapján kapunk, augusztus 6-án, amikor hivatalosan is elkezdődik a verseny az idővel Adrianért.

A film megvalósításán kívül még miért érdemes támogatni a Frostbite IndieGoGo kampányt? Hát ezekért:

$10 (2,352.86 Ft) — Zöldfülű Csomag
VA tudakozó a Frostbite forgatása közben, mely tartalmazza a korai casting híreket és napi beszámolókat a forgatásról. És, mint Rose, mi is utálunk a szabályok szerint játszani, szóval ne lepődj meg, ha néhány korai kulisszák mögött képet vagy különleges személyre üzenetet kapsz a szereplőgárdától.

$35 (Ft 8,235.02) — Királyi Csomag
Élj úgy, mint egy nemes és legyél az elsők közt, akik megnézhetik a Frostbite-ot (digitális letöltéssel), miközben olvashatod a saját PDF példányodat a forgatókönyvből ÉS lenyűgözheted a barátaidat az összes fentebb említett exkluzív hírrel.

$50 (Ft 11,764.31) — Iskola büszkesége Csomag
Mutasd meg mindenkinek, hogy te is büszke vagy az iskoládra. Szerezz egy exkluzív Szt.Vlagyimir polót, egy digitális letöltést a filmhez, a forgatókönyv PDF másolatát ÉS exkluzív híreket.

$150 (Ft 35,292.93) (limitált elérhetőség) — Mora Csomag
Mekkora rajongó vagy? Cselekedj most, hogy tiéd legyen egy a 250 limitált kiadású különleges, bekötött DEDIKÁLT forgatókönyvből, és még 6 nyomtatott fotó a filmből. Megkoronázva ezt az előző három csomaggal.

$250 (Ft 58,821.55) — VIP Csomag
Mivel a film címe Frostbite (Dermesztő ölelés), kaparintsd meg a hideg téli napokra az exkluzív Szt. Vlagyimir pulcsit, amiben kényelmesen nézheted otthon a filmet. Ezen kívül megkapod még a limitált kiadású dedikált forgatókönyv és a fotók kivételével az összes fentebb említett jutalmat.

$750 (Ft 176,464.65) (limitált elérhetőség) — ‪#‎VACsalád‬ Csomag
Évek óta tagja vagy már a #VACsalád-nak? Akkor bizony megérdemled, hogy említést kapj a filmben. Ne hezitálj, ilyen lehetőség csak egyszer adódik az életedben! A neved szerepelni fog a film végi stáblistán, a Külön Köszönet résznél. Plusz hazaviheted a limitált kiadású dedikált forgatókönyv és a fotók kivételével az összes fentebb említett jutalmat.

$4,500 (Ft 1,058,787.92) (limitált elérhetőség) — Szt. Vlagyimir Csomag
Megállnád a helyed a Szt. Vlagyimir tanulójaként? Bizonyítsd be és légy egy statiszta a filmben. Sétálj a campus folyosóin vagy egy sí központban, vagy bevásárlóközpontban…az biztos, hogy valahol sétálhatsz, nem fogjuk kivágni! Az utazás és szállás nem biztosított, de egy igazi forgatási élménnyel térhetsz haza. Találkozhatsz a szereplőgárdával és gyakorolhatod a színészi képességeidet. A helyszín még nem biztos, de vagy Európában vagy pedig Ausztráliában. MINDEN fentebbi jutalmat beleértve. *Vízum és munkavállalási engedély szükséges.

$5,000 (Ft 1,176,431.03) (limitált elérhetőség) — Örök Barátok Csomag
Hogy mehetnél a Szt. Vlagyimirba a legjobb barátod nélkül? Megkapod mindazt, amit a Szt. Vlagyimir Csomagért, de elhozhatod a legjobb barátodat is! Az utazás és szállás nem biztosított, de egy igazi forgatási élménnyel térhetsz haza. Találkozhatsz a szereplőgárdával és gyakorolhatod a színészi képességeidet. A helyszín még nem biztos, de vagy Európában vagy pedig Ausztráliában. MINDEN fentebbi jutalmat beleértve. *Vízum és munkavállalási engedély szükséges.

Még néhány csomag hiányzik, úgyhogy még többre számíthattok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük