Itthon is jön az Assassin’s Creed: Fekete lobogó manga

Valaki Assassin’s Creed mangát emlegetett? 

Bizony, méghozzá a Fumax kiadó madara csiripelte el a facebook oldalukon a jó hírt.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Post by Fumax.

Assassin’s Creed: Fekete lobogó manga (2 kötetes sorozat)írta: Takashi Yano, rajzolta: Kenji Oiwa (Goth, Welcome to the N.H.K.)
A Black Flag manga a Shueisha kiadó Jump X havi magazinjában fut 2013 óta, az első gyűjteményes kötet elvileg nemrég jelent meg belőle Japánban. 

A történet nem a játék illetve a regény feldolgozása, bár vannak benne átfedések, viszont a mangában lesznek új szereplők, és hangsúlyos szerepet kap a jelenben játszódó szál (az teljesen új vonal lesz, a játéktól független). 
Így elvileg azok is élvezhetik a mangát, akik sem az Assassin’s Creed játékokat nem ismerik, sem a Fekete lobogó regényt.
Az Assassin’s Creed regénysorozat óriási siker itthon is, és a Fekete lobogó még azon belül is kiemelkedő sikerű, a Moly.hu oldalon jelenleg 91%-on áll az olvasók értékelései alapján, tehát nagy tetszést aratott. Reméljük a manga révén egy új olvasói réteg is megismeri ezt a remek sorozatot.
Tervezett megjelenés: 1. kötet őszi Mondocon (október), 2. kötet tavaszi Mondocon.
Ezek a megjelenési dátumok azért még tényleg csak tervek, mivel ez csak akkor jöhet össze, ha időben megkapjuk hozzá a szükséges képanyagot.
FONTOS: ez a bejelentés nem azt jelenti, hogy a Fumax kiadó újra beleveti magát a manga vagy képregény kiadásba, tehát ilyen irányú kérdéseket nem várunk senkitől.– Fumax
Aki ráguglizik az nagyjából láthatja, hogy milyen és eldöntheti, hogy kell-e neki avagy sem, mi mindenképp ajánljuk a fanatikus rajongóknak. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük