A Hónap Legjobb könyve: 2014 Február

Megint rákaptam a heti mémekre, amiket folyton elfelejtek, de sebaj. Miközben keresgéltem, rátaláltam a “Best of the Bunch” havi mémre, amit az Always Lost in Stories külföldi blog csinál.

A lényeg: “A Hónap Legjobbja” rovatban értelemszerűen minden hónap végén a résztvevők megoszthatják mit olvastak és értékeltek abban a hónapban, kiválaszthatják kedvencüket, amit a “A Hónap Legjobbja” díjjal jutalmazhatnak.

Mivel ezt azért csak nem felejtem el, és nem is komplett hülyeség, így ezennel el is kezdem. Nem kizárt, hogy ha sikerül betartanom a menetrendet, majd filmekre és sorozatokra is kibővítem majd a rovatot, illetve a videojáték rovatért felelős kollégámat is igyekszem rávenni. 😉

Könyvek, amiket Februárban olvastam:

Darynda Jones: First Grave on the RightJeaniene Frost: Up From the GraveJennifer L. Armentrout: ObsidianFelicity Heaton: Claimed by a Demon KingKresley Cole: Poison Princess

Darynda Jones: First Grave on the Right 4✮
Jeaniene Frost: Up From the Grave 4,5✮
Jennifer L. Armentrout: Obsidian 4✮
Felicity Heaton: Claimed by a Demon King 4,5✮
Kresley Cole: Poison Princess 4,5✮

És a “Hónap Legjobbja”…

Meglepő módon az első “A Hónap Legjobbja” címet egy YA könyv kapja. Ki számított erre? Én nem. Akármekkora fizikai fájdalmat is okoz, hogy ezt a címet nem az Up From the Grave-nek adom, be kell vallanom, hogy a világ, amit Cole ebben a sorozatában megteremtett lenyűgözött. Oké, a briliáns hangoskönyv narrátorok is elég jól húzták felfelé az értékelésemet, de imádom ezt a világot, a karaktereke (még akkor is ha néha idegesítenek), a “harc a halálig” szitut és a Tarot kártya dolgot. Már el is kezdtem a második részt! Bocsi, Bones, tudod hogy azért imádlak titeket!! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük