‘Vámpírakadémia’ (Vampire Academy) hivatalos magyar szinkronos előzetes

A ‘Vámpírakadémia’ magyar megjelenését talán az eddig legnagyobb bizonytalanság lengte körül. Január közepén viszont a Big Bang Media Kft. bejelentette, hogy március 6-án elhozzák nekünk Rose Hathaway történetét. 

Nem sokkal később kaptunk egy hivatalos feliratos előzetest is, néhány napja pedig felkerült a hivatalos mozi plakát illetve szinopszis is. 

Rose, egy zabolátlan dampyr (félig ember, félig vámpír testőr), akit mora barátnőjével, Lissával együtt szökés közben kapnak el és visznek vissza az eldugott St. Vladimir Akadémiára. A vámpíriskola a mora uralkodói családok és dampyr testőreik számára szolgál oktatóhelyül. Lissa egy mora (halandó vámpír) nemesi család sarja, egy hercegnő, ami miatt folyamatos életveszélyben van. Mindketten az átlagos vámpírdiákok életét próbálják élni, de Lissa különleges mágikus képességei és a mindkettőjüket megkísértő tiltott szerelem nem javít a helyzeten. Az iskola valószínűleg a legrosszabb búvóhely számukra, ezért Rose keményen edz, hogy hivatalosan is Lissa testőre lehessen. Addig is kénytelenek szembenézni a belső és külső támadásokkal, amit a kegyetlen strigák (hallhatatlan vámpírok) jelentenek, akiknek mindent megér, hogy levadásszák mora trónörököst, Lissát.

A BBM egyelőre kizárólag szinkronos vetítést tervez, így nem csoda, hogy szinte minden rajongói oldal egyből ráugrott, amikor ma délután felkerült a hivatalos szinkronos előzetes a netre. 
A kérdés csak az, hogy elég jóra sikerült-e a szinkron vagy a már megszokott szinkron kontra felirat harcra készülhetünk? Ezt mindenki döntse el magának. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük