HIVATALOS: Jön a Zafírkék film!

Bár nem mostanában, és nem is a hazai mozikba, de most már biztos, hogy jön a Zafírkék film. A Kerstin Gier Időtlen szerelem című trilógiáján alapuló film sorozat első része, a Rubinrot, azaz Rubinvörös idén márciusban került a német mozikba, a következő részt pedig 2014 Augusztus 7-én mutatják majd be.
Jó hír, hogy egy kis reménysugár is megjelent a horizonton azoknak, akiknek nem erőssége a német nyelv, méghozzá egy angol Rubinvörös előzetes képében.  Bár a videó már hónapok óta fenn van a youtube-on és eddig nem sok hírt kaptunk a megjelenésről, azért bizakodjunk!

Annak , aki olyan tudatlan, mint én itt egy kis infó a könyvről:

Rubinvörös – Időtlen szerelem
Kerstin Gier

Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2010
Bookline értékelés:  (30 darab szavazat)

336 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9789632453392

Olykor tényleg nagy terhet jelent egy rejtélyekkel teli családban élni. A 16 éves Gwendolyn legalábbis meg van győződve erről. Amíg egy napon egyszerre – mint derült égből a villámcsapás – a 19. és 20. század fordulóján nem találja magát, és világossá nem válik számára, hogy ő maga a legnagyobb rejtély a családban. Amit viszont még csak nem is sejt: az időutazások alatt kerülendő a szerelem. Mert ettől aztán tényleg a feje tetejére áll minden!

Kerstin Gier bestseller-szerző utánozhatatlan érzékkel kelti életre a legcsodálatosabb érzést a világon! Éld át te is Gideon és Gwen kalandjait, akik szerelmükkel áttörnek az idő korlátain!

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük