CASTING: Ő lehet az új Christian Grey

A Szürke ötven árnyalata (50 Shades of Grey) film készítése egyáltalán nem megy simán, pedig még csak a szeplőválogatásnál tartanak. Nem sokkal azután, hogy végre leszerződtették a Kemény motorosok sztárját, Charlie Hunnam-t, a rajongók többsége nem rejtette véka alá véleményüket, és bizony jó nagy hangot is adtak nem tetszésüknek.

Az univerzum meghallhatta, ugyanis napokkal később Hunnam bejelentette, hogy visszalép a szereptől, így a domináns, milliárdos üzletember, Christian Grey szerepére új színészt kellett keresni.

Ezúttal a keresés nem tartott sokáig, bár még nem erősítették meg a készítők, de szinte biztosnak látszik, hogy a pletykákat hivatalosan is megerősítették, miszerint a befutó az Ír származású, karrierjét modellként kezdő, a Once Upon a Time sheriffje/vadásza Jamie Dornan lesz!

Mivel a bemutatót 2014 Augusztus 1-re lőtték be, a Universalnak már november elsején el kell kezdenie a forgatást, hogy biztosan készen legyenek. Ha Dornan beválik, három és esetleg négy részes Fifty Shades filmre szóló szerződést írhat alá, amennyiben az első rész sikeres lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük