Hivatalos promot kapott a ‘Bitten’ Tv-Sorozat

Végre!! V-É-G-R-E itt vannak a szexi farkasok!

A Syfy már szeptemberben berendelt 13 epizódot a Kelley Armstrong ‘Women Of The Otherworld‘ szexi, paranormális, vérfarkasos, romantikus, akció dús, sorozatán alapuló ‘Bitten‘ tv sorozatból.

Elena, a világ egyetlen női vérfarkasa kétségbeesetten menekül két világ elől, melyeknek sosem akart része lenni és a férfi elől, aki vérfarkassá változtatta. Elhagyja a Falkát és egy új városban talál menedéket, ahol új életet kezd egy új lángoló szerelemmel, és egy menő fotós karrierrel. De amikor holttestek bukkannak fel a vérfarkasok menedékében, Elena az új, normális és a vad, veszélyes, kiszámíthatatlan – amiről már azt hitte, hogy végleg maga mögött hagyta – élet közt őrlődik. 

Nem túlzás, hogy a rajongók többsége eléggé megijedt, amikor lerántották a leplet a színészekről. Míg az Elenát játszó Laura Vandervoort (Smallville, Ted) ellen nem sok mindenkinek volt kifogása, a Falka vezetőjét és mentorát, a Jeremyt alakító Greg Bryk-et (A History of Violence) többen is kissé idősnek találták a szerepre és a női szíveket meghódító (majd összetörő) Clayton szerepére talált Greyston Holt (Once Upon a Time) sem volt a rajongók kedvence.

Azonban az első 1,5 perces promoból látható, hogy talán nem is ígérkezik olyan rossznak ez a csapat, mint azt elsőre gondoltuk. A leggyengébb pontja a sorozatnak, ahogy a csatorna hasonló sorozatira is jellemző, ismét a CGI lesz, ezt már most borítékolhatjuk. Azok a farkas-akarna-lenni-izék borzalmasak. De nem is azért nézzük

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük