‘Divergent’ – A beavatott Hivatalos Teaser Trailer

Veronica Roth Divergent (A beavatott) című regénysorozatának rajongóinak többsége tegnap valószínűleg öröm könnyekre fakadt, amikor a Lionsgate hirtelen bemutatott egy tizenhárom másodperces teaser trailert a filmből. 

A teljes hivatalos előzetest csak Augusztus 25-én láthatja a nagy közönség az MTV Video Music Awards-on. 
A film 2014 március 25-én kerül bemutatásra Amerikában. Hazánkban pedig a Pro Video Film forgalmazásában kerül majd a mozikba. 

A beavatott
Veronica Roth:  A beavatott

A legkedveltebb könyv 2011-ben a www.goodreads.com-on!
Az éhezők viadala óta kedveltté vált disztópia műfaj újabb gyöngyszeme! Katniss és Beatrice közös jellemzője, hogy soha nem adják fel!
EGYETLEN DÖNTÉS 
alapján megtudhatod, kik az igazi barátaid 
EGYETLEN DÖNTÉS 
meghatározhatja az értékrendedet 
EGYETLEN DÖNTÉS 
örökre megmutathatja, kihez és mihez vagy hűséges 
EGYETLEN DÖNTÉS, AMELYTŐL MEGVÁLTOZOL

Beatrice Prior a távoli jövő Chicagójában él: az itteni társadalom öt csoportra tagolódik, melyek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Ők az Őszinték, az Önfeláldozók, a Bátrak, a Barátságosak és a Műveltek. Az év egy bizonyos napján a mindenkori tizenhat éveseknek el kell dönteniük, melyik csoporthoz kívánnak tartozni. Ennek kell szentelniük életük hátralevő részét. Beatrice ingadozik aközött, hogy a családjával maradjon-e – vagy végre önmagává váljon. Ez a két lehetőség kizárja egymást. Végül olyan döntést hoz, amely mindenki számára meglepetést jelent – még önmagának is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük