A ‘Trónok harca’ sztárja, Menzies dupla szerepet kap az ‘Outlander’-ben

A Trónok harca és a Róma sztárja, Tobias Menzies fogja játszani Frank Randall-t és Jonathan “Black Jack” Randall-t a Ron Moore által felügyelt, Diana gabaldon bestseller sorozatának, az Outlander adaptációjában.

1945-öt írunk. Claire Randall, a volt hadiápolónő éppen a második nászútját tölti a férjével a háború után, amikor keresztülsétál a brit szigetek rengeteg ősi kőkörének egyikén. Hirtelen „sassenach” lesz belőle, vagyis idegen a háborútól és portyázó klánoktól sújtott Skót Felföldön…Urunk 1743. évében.

Miután az általa ismeretlen erők visszasodorták az időben, Claire olyan intrikák és veszélyek közé pottyan, amelyekre az élete is rámehet…továbbá a szívét is összetörhetik. Mert találkozik Jamie Fraserrel, egy lovagias, ifjú harcossal, és innentől úgy érzi, kettészakítja a hűség és a szenvedély, amely a két teljesen különböző férfihoz köti két egymással összeegyeztethetetlen életben.

Frank Claire XX. századi férje, egy profi történész különös érdeklődéssel a XVIII. század és a saját családfájuk iránt. Frank és Claire, miután a háború elszakította őket egymástól, 1945-ben újra egymásra találnak és épp újjáélesztenék a kapcsolatukat, amikor Claire eltűnik. Jonathan pedig Frank sötét és erőszakos XVIII. századbeli őse és a zendülés idején Skóciába vezényelt Angol sereg kapitánya.

A gyártó stúdiók közt van a Sony Pictures TV, Tall Ship Productions, Story Mining, Supply Company és a Left Bank Productions.

A sorozat forgatását még idén ősszel tervezik, méghozzá Skóciában és várhatóan jövőre debütál a Starz-on.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük