‘Rubinvörös’ film trailer

És igen, végre megérkezett a Rubinrot azaz Rubinvörös német nyelvű trailere, amit oly sokan vártak.

Nem tudok németül, nem is olvastam (bár greylupus kolléga nagyon kampányol érte), a trailerből sem tudok meg sokat, viszont azt előre borítékolom, hogy a kedvenc időutazós filmem lesz (nincs belőle sok). Ahogy az az Éhezők viadalával is történt, ez a trailer is arra késztet, hogy olvassam már el végre a könyvet, szóval majd valamikor a film megjelenése előtt szánok is rá időt. No de nem nyújtom tovább a rétestésztát, íme a videó…

Annak , aki olyan tudatlan, mint én itt egy kis infó a könyvről:

Rubinvörös – Időtlen szerelem
Kerstin Gier

Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2010
Bookline értékelés:  (30 darab szavazat)

336 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9789632453392

Olykor tényleg nagy terhet jelent egy rejtélyekkel teli családban élni. A 16 éves Gwendolyn legalábbis meg van győződve erről. Amíg egy napon egyszerre – mint derült égből a villámcsapás – a 19. és 20. század fordulóján nem találja magát, és világossá nem válik számára, hogy ő maga a legnagyobb rejtély a családban. Amit viszont még csak nem is sejt: az időutazások alatt kerülendő a szerelem. Mert ettől aztán tényleg a feje tetejére áll minden!

Kerstin Gier bestseller-szerző utánozhatatlan érzékkel kelti életre a legcsodálatosabb érzést a világon! Éld át te is Gideon és Gwen kalandjait, akik szerelmükkel áttörnek az idő korlátain!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük