Kritika – Laurell K. Hamilton: Beauty

Cím: Beauty
Szerző: Laurell K. Hamilton
sorozat: Anita Blake (#20.5)
műfaj: paranormal romance (novella)
hossz:  33 oldal
nyelv: angol
külföldi megjelenés: Május 8, 2012
kiadó: Berkley
Értékelés: 2 pont

The steamy outtake that takes readers even further into Laurell K. Hamilton’s bestselling novel, Kiss the Dead.

You’d think I’d get used to seeing such a beautiful man and knowing he was mine, but it never grew old, as if his beauty and the fact that he was mine, and I was his, would forever surprise me.

With a vampire like Jean Claude around, it’s far too easy for Anita Blake to doubt her own appearance—and the hold it has on those who love her. But one hot tub and two incredibly sexy men—Jean Claude and Asher—will make her feel like the most lusted-after woman alive…or undead. Not bad for a mere human…

Includes an excerpt of Kiss the Dead, the new Anita Blake, Vampire Hunter novel.

értékeljünk:

No… hát ezért nem adnék ki se két dollárt, se hármat, de még egyet sem. Ezt tényleg LKH írta?? Nem olvastam a 14. rész óta Anita Blake könyvet, szóval lehet, hogy a stílusa változott az elmúlt évek alatt, nem tudom. Ám ez még FREE olvasásnak is gyenge (de úgy legalább nem okozna rajongói tüntetést).

Annak, aki nem ért angolul:

Ez egy harmincakárhány oldalas (két fejezet) párzási jelenet Anita, JC és Asher főszereplésével. Az első 15 oldal kb. arról szól, hogy Anita mit melózik, kivel él jelen pillanatban, és hogy milyen gyorsan sztriptízel.

Aztán pár oldalon keresztül Asher és JC kinézetén csorgathatjuk a nyálunkat (már aki ezt még nem unja – félre értés ne essék, bármikor, bárhol csorgatnám Jean Claude-ra/után, de semmi új, sőt egy dolgot 6x olvashatunk.), aztán JC a dominusz szerepében átveszi az irányítást és… a többit úgy is tudjátok.

Az egyetlen pozitív dolog az Jean Claude volt. Semmi különleges, semmi új…

Ó.. ja és van benne egy kis részlet a következő AB könyvből (KISS THE DEAD)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük