retro sarok

Retro Sarok: Castlevania: Dracula X (EU: Castlevania: Vampire’s Kiss)

0 53
Ebben a rovatunkban retro játékokat fogok végigjátszani feltéve, ha nem idegesít fel annyira, hogy félbehajtom a kijelzőmet mérgemben (nem, nem hajlítható OLED a monitorom). Első állomásunk a Castlevania: Dracula X. Gondoltam valami ilyen témával kezdek, ha már Andi könyves világában számtalan vámpíros kötet létezik.

 

Erdélyben, a középkorban…

A sötét gonosz újból eljött a földre, mely számtalan komor legendát szült már Drakuláról…

Több száz év telt el Simon Belmont korszaka óta. Úgy szól a monda, hogy a hős elzárta Drakula Grófot, de az emberek, akik  hozzászoktak a békéhez megtörték ezt a pecsétet.

Drakula Gróf újraéledt és bosszút esküdött a Belmont család ellen, egészen pontosan az egyetlen utód Richter Belmont ellen.

Azzal a szándékkal, hogy oda csalja Belmont-ot a kastélyához a szolgáit a közeli város megtámadására utasította, akik elrabolták Richter szerelmét Annettet és a húgát Mariat és elzártak valahol a kastélyban.

Azért, hogy kiszabadítsa Annettet és Mariat valamint, hogy elzárja Drakulát, Richter ismét előveszi a családja szent örökségét, az ostort és elindul a kastélyba.

 – Hivatalos játékleírás fordítása by SouL

 
A játék 1996-ban látott napvilágot Európában Castlevania: Vampire’s Kiss címen, Amerikában egy évvel korábban 1995-ben Castlevania: Dracula X címen adták ki. Ne kérdezzétek miért más a címe, akkoriban ez gyakori volt. Úgy gondolták, hogy különböző dolgok tetszenek az amerikai és az európai közönségnek, ezért gyakran más címet adtak a játékoknak.

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 969
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum