Könyv

Sarah J. Maas bővíti a sorozatait

0 900
Sarah J. Maas az elkövetkezendő években bővíti az Üvegtrón és az A Court of Thorns and Roses c. sorozatát is, jelentette be ma az Entertainment Weekly.
Az Üvegtrón sorozat még három, az ACoTaR pedig még hat könyvvel fog bővülni.2017-ben várható a hatodik és egyben befejező Üvegtrón regény, de nem szakítunk ezzel a világgal, hiszen ezt követi majd egy novella Chaollal a főszerepben, majd pedig egy The World of Throne of Glass, vagyis Az Üvegtrón világa című illusztrált összefoglaló könyv, melyben a szereplőkről, helyszínekről, mágiáról, istenekről, politikáról, lényekről találhatók majd információk, illetve egy szótárat és egy idővonalat is tartalmaz majd.

2017-ben jön még egy, az Üvegtrónhoz hasonló ACoTaR színező, illetve a sorozat harmadik része is. A maradék további négy könyvet pedig 2018-tól kezdik majd kiadni.  Ezt a sorozatot eredetileg trilógiának tervezték, de jelenleg nem tudni, hogy az új információk alapján akkor pontosan hány részes is lesz majd a sorozat.

Találatok: 6

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 759
  • 6

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum