Borító mánia, Könyv

Borítómánia: Sarah J. Maas – A Court of Frost and Starlight

0 973
Snapchaten leplezték le a borítót az A Court of Thorns and Roses (A Tüskék és Rózsák udvara) sorozat utolsó Rhysről és Feyre-ről szóló könyvéhez.

A bejelentést követően a sorozat angol kiadója ma késő délután egy részlet és néhány kiadói munkatárs reakció felvételei után végre megmutatta a teljes US/UK borítót az A Court of Frost and Starlighthoz.

Az ACOFAS becenévre hallgató könyv több hónappal az A Court of Wings and Ruin-ban (ACOTAR #3) történtek után játszódik, Feyre és Rhysand szemszögéből íródott és a befejező kötet és az érkező spin-off könyvek és novellák közti hídként szolgál majd. A Téli napforduló – ami egyben Feyre születésnapja is – jelentős szerepet kap majd, és láthatjuk egyes szereplők, hogyan dolgozzák fel az ACOWAR-ban történteket.

Nem egy újabb önvédelmi fegyverre kell számítani, ami a könyv hosszát illeti, hiszen alig több, mint 200 oldalas novelláról van szó. 2018. május 1-től kereshetjük majd a boltokban.

Találatok: 4

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 969
  • 4

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum