Könyv

Az Utolsó Jedik regényváltozat tartalmazza majd Han Solo temetését

0 356
Az Utolsó Jedik regényváltozata, melyet Jason Fry ír március 6-án jelenik meg külföldön, és ahogy azt már megszokhattuk az ilyen adaptációktól, ebben is lesz bizony olyan jelenet, ami a filmbe nem került bele.

Az Utolsó Jedik film írója és rendezője, Rian Johnson is beszélt a könyvről, és Fry-al a The Star Wars Shown elárultak néhány információt a törölt jelenetekről, amik belekerültek a regénybe. Az egyik ilyen jelenet pedig Han Solo temetése.

Egyéb, a filmből kivágott jelenetek lesznek például Rose és Paige Tico közös jelenete, vagy amik jobban bemutatják Canto Bightot, és még néhány olyan jelenet, ami mélyebben bemutatja a történetet, a szerplőket és a világot.

A legfontosabb, hogy a Del Rey SW könyvei mind canon, tehát hivatalosan elfogadott, kivéve, ha valami olyasmi van bennük, ami a szöges ellentéte a képernyőn látottaknak. Szóval, ha a filmben valami egyféleképp történik, de a könyv máshogy írja le, akkor a filmet kell figyelembe venni.

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 969
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum