Játék

‘inFAMOUS’: Second Son ‘Fetch’ Trailer

0 24

A inFAMOUS játék sorozat harmadik része a ‘Second Son’ a jövő év elején érkezik meg PS4-re, így nem csoda, hogy a gamerscom-on be is mutatkozott egy újabb trailer, mely ezúttal egy karaktert mutat be. A “Fetch” becenévre hallgató lány szintén birtokol valamilyen képességet.

A harmadik rész új helyszínnel, új főszereplővel és egy, a rendőrség által irányított, látszólag diktatórikus kormánnyal várja a játékosokat. A sztori hét évvel Cole MacGrath története után játszódik, és új főszereplőt mutat be, Delsin Rowe személyében. 

Delsin füst alapú képességekkel rendelkezik, lecserélve az elektromosságon alapuló képességet, melyet Cole MacGrath használt az InFamous-ben és az InFAMOUS 2-ben. Ez azt jelenti, hogy Delsinnek füstöt kell elnyelnie (ami állítólag ritkább, mint az elektromosság), hogy feltöltse erejét.

Ahogy ez a videó is megerősítette, a játék előrehaladtával Delsin képes lesz elnyelni mások erejét, így a füstön kívül több elemi képességet használhat.

A játékot először a Sony PlayStation 4 konferencián jelentették be 2013 február 20-án.

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Legutóbbi hozzászólások