2018 HALLOWEEN BOOK TAG

Nyakunkon a Halloween! Kezdem egyre jobban szeretni ezt az ünnepet, de mivel idén sem sikerült beöltöznöm, és minden mókából nem akarok kimaradni, íme egy Halloween Book Tag, amit még nem csináltam.


1. Melyik szerzővel mennél legszívesebben cukorkát gyűjteni?

Szerintem közülük bármelyikkel, de leginkább vinnék mindenkit: Gaura Ágnes, J. Goldenlane és Karen M. Moning lennének a jelmez felelősök, Jay Kristoff, Kevin Hearne és Brian McClellan pedig azért lenne jó, mert ha cukorkákat nem is gyűjtenénk, tuti, hogy hajnalig tartó kocsmázással zárnánk az éjszakát miközben kibeszéljük a könyveiket és a legújabb videojátékokat.

2. Melyik fikcionális világban mennél legszívesebben cukorkát gyűjteni?

Két világ ugrott be így hirtelen, az egyik Velaris (A Köd és Harag Udvara), ami egy varázslatos hely, úgyhogy minden jót és szépet osztogatnak, de mivel én mazochista vagyok és mániákus adrenalin függő, inkább a Lakeside Udvar (Vörös betűkkel) lakóihoz kopogtatnék be. Megenni nemennék semmit, amit ott kapok, mert vagy százlábúvá változok vagy csak feldobom a pacskert, de biztosan izgi lenne. Feltéve ha az első háznál nem tesznek el láb alól, amiért megzavartam a nyugalmat.

3. Milyen könyves karakternek öltöznél be?

Mivel könyv is készült belőle így nem csalás, úgyhogy Arno (Assassin’s Creed), mert… KÖPENY! Ja, és mert neki van a legjobb szövege a játék végén.

4. Ha bármelyik könyvből lehetne egy ereklye a csokis szatyrodban, mi lenne az?

Ha valami menőt akarnék, akkor valószínűleg valakinek a kardját/íját, de ha valami praktikusat, akkor Dorothy ezüst cipellőit, hogy bármikor oda mehessek, ahova csak akarok ráadásul egy szempillantás alatt.

5. Melyik könyves főgonosszal nem szeretnél egy sötét sikátorban találkozni?

Az (IT). Nem félek a bohócoktól, de a szívbajt hozná rám.

6. Vérfarkasnak, vámpírnak, tündérnek vagy árnyvadásznak öltöznél be szívesebben?

A fekete bőrszerkók, a susogós kabátok meg a tetoválások a gyengéim, úgyhogy Sötét Vadásznak (Sherrilyn Kenyon) muhahaha.

6. Kedvenc édességed?

Kinder tojás. Én nem tudom, hogy csinálják, de táblás verziót is csinálhatnának belőle!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük