Shazam! Comic-Con trailer

Nem csak Aquamannal erősítette a szuperhős felhozatalt idén a Warner Brothers, Zachary Levi Supermanjét, vagyis Shazamot is elvitték San Diegoba. Meg szerencsére a világ többi részére is.

Aki teljesen laikusként kezdené el nézni az előzetest, annak elöljáróban csak annyit:

a tinédzser, nevelőszülőkkel élő Billy Batsont, aki egy nap szembeszáll az iskolájába járó zsarnokokkal, egy Shazam nevű varázsló az igazság bajnokának választja (szerk.: kérdem én, hol volt Shazam, amikor én vágtam vissza a kőbunkó felsősöknek, ha??). Szóval, amint Billy kiejti, hogy Szezám… izé Shazam, a varázsló nevét, azonnal belecsap egy mágikus villám, ami átváltoztatja őt Zachary Levi-já (Szerk.: az élet nem fair) vagyis egy felnőtt szuperhőssé, aki az original Marvel Kapitány (nem a Marvel féle). Magyarul, Shazam egy férfi testben lévő tinédzser, aki a mágikus név kimondásával tud váltani énjei között (szerk.: egy fokkal jobb, mint Clark mágikus szemüvege).

A SHAZAM egyébként egy mozaikszó, akit érdekel, járjon utána, nem lövöm le a poént, hátha előkerül a filmben is.

Szóval röviden úgyis mondhatnánk, hogy SHAZAM a DC Hangyája. Bár valószínűleg eléggé lebutították a sztorit, de ahogy azt várni lehetett, őrült egy film lesz az biztos.

SHAZAM! 2019. áprilisában kerül a mozikba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük