Tomb Raider – Trailer #2 (2018)

Kicsit kevesebb, mint két hónap van vissza, amíg újra láthatjuk Lara Croftot a mozivásznon az új Tomb Raider filmben. Érkezett is egy második trailer, ami ezúttal nem csak a játékok szerelmeseit igyekszik meggyőzni, de az átlag nézőnek is imponálhat.


LEGENDA SZÜLETIK, HIVATALOS TÖRTÉNET LEÍRÁS:

[alert type=”info”]

A rendkívül független Lara Croft egy kalandor lánya, aki eltűnt, amikor a lány tinédzser volt. Mostanra Lara felnőtt, de 21 évesen sincs semmi valódi célja és a trendi Észak London kaotikus utcáin biciklis futárként lavírozva alig keresi meg a bérleti díjra valót miközben főiskolára jár, ám az órákon alig van jelen. Elhatározta, hogy saját útjának maga lesz a kovácsa, ami miatt határozottan elutasítja az apja globális birodalmának irányítását, mint ahogy elutasítja azt az elképzelést is, hogy apja valóban elment. Mindenki azt tanácsolja neki, hogy így, hét év elteltével fogadja el a tényeket és lépjen tovább, ám még Lara sem érti mi hajtja végül, hogy egyszer s mindenkorra megoldja apja rejtélyes halálának talányát.

Atyja végső akaratának ellenszegülve maga mögött hagy mindent, hogy felkutassa apja utolsó ismert célját: egy legendás sírkamrát egy mitikus szigeten, amely valahol Japán partjainál fekszik. Ám a küldetése nem lesz egyszerű; már a szigetre való  eljutás is rendkívül rizikós, tele árulásokkal. Hirtelen, a tét nem is lehetne magasabb Lara számára, aki – az esélyek ellenére, csupán éles eszével, vak hitével és makacs szellemével felfegyverkezve kénytelen túllépni korlátain, ahogy útja az ismeretlen felé vezeti. Ha túléli ezt a veszélyes kalandot végre rátalálhat önmagára, kiérdemelve a sírrabló (Tomb Raider) nevet.

[/alert]

>>Az első trailert itt nézhetitek meg <<

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük