Kae Westa – Napsötét borítóleleplezés

Kae Westa író, szerkesztő. 2015-ben az év elsőkönyves debütálója lett a Magyar Könyvek Viadalán. Most jelenik meg harmadik fantasy regénye: A démon és a papnő és a Karvalyszárnyon után, a 2017-es könyvfesztiválra érkezik a Napsötét a Delta Vision Kiadó gondozásában.  Mi pedig megmutatjuk a borítót is!

Miről szól a Napsötét?

 

[alert type=”info”]

Túmilar világát elborította a Homály. A régi dicsőség a múlté: a pusztává lett földeket homályszülöttek légiói dúlják, és senki sem maradt, aki szembeszállhatna velük. Az Alkotók hatalma megtört, teremtőerejük elenyészett – rabláncon sínylődnek Mindenek Sötét Fejedelmének birodalmában, gyermekeik közül pedig csupán egy élte túl a végromlást. Most ez az egy tartja fogságban őket.

Vrudla, a Kárhozott beteljesítette a bosszúját. Valaha ő volt a Nap az égen, az Alkotók lánglelkű Elsőszülöttje, aki szembeszegült a tilalmakkal, és elszabadította a pusztulást. Most kiválasztott: seregvezér, aki előtt egyetlen had sem állhatott meg, bajnok, aki diadalmaskodott egykori elöljárói felett, szerető, akit Mindenek Sötét Fejedelme, a testet öltött Homály emelt maga mellé… a folyvást zsugorodó világ peremén azonban feltűnik egy ragyogó ismeretlen, aki mindent felborít körülöttük és közöttük.

Mit tehet a Nap, ha a vetélytársa maga a Fény? Hűséges maradhat-e az örök lázadó, ha lábbal tiporják a kiváltságait? Létezhet-e megváltás egy haldokló világ számára, amiről már a hajdani és új urai is lemondtak?
Kae Westa harmadik regényével a fantasztikum ritkán látható szféráiba kalauzolja olvasóit: feledhetetlen élménnyel mutat be teremtést és bukást, hatalmasságok és feltörekvők, győztesek és legyőzöttek, zsarnokok és szerelmesek tündöklését és vég nélküli harcait.

[/alert]


És a borító…

 

514ZUwKp3SL._SX322_BO1,204,203,200_
Tervező: Kovács Péter

Szerény véleményem szerint a kéz, a lánc, a háttér nagyon EPIC, a gladiátor supernova és a tipográfia effekt (pet peeves) viszont annyira nem jön be. Összességében szeretem a DV borítóit, mert mindig felkeltik a figyelmem, és ez most sincs másként. Már első látásra azon teóriáztam miről szólhat a sztori. Szóval gratulálunk Kovács Péter tervezőnek!

Tudj meg többet a regényről és az írónőről:

Kae Westa Blogja | Kae Westa Facebook

A Napsötét a 24. könyvfesztiválra (04.20. – 04.23.) jelenik majd meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük