Üvegtrón hírek: Chaol könyve; csúszik az utolsó rész

Sarah J. Maas hivatalos tumblr oldalán tették közzé a legújabb híreket a közelgő megjelenésekkel kapcsolatban. A közleményben többek közt Chaol novellájáról, az utolsó Üvegtrón könyvről, az ACoTaR szinezőről is volt szó.

Kezdjük a legnagyobb hírrel: Chaol rajongók, ez nektek szól!

Úgy tűnik Chaol novellája, amit Sarah még tavaly ősszel kezdett el írni, mára már kicsit hosszabb lett, mint eredetileg tervezte. Nem kell aggódni, nem vágják ki a felét, sőt, ez azt jelenti, hogy Chaol egy teljes könyvet kap! Ráadásul még idén Szeptember 5-én! A történet az 5. (Empire of Storms) és 6. rész közt játszódik időben, és már fülszöveget is kaptunk hozzá, de aki nem olvasta még az ötödik részt, annak erősen spoileres lehet. Ugyanekkor jön ki az amerikai kartonált Empire of Storms is. 

Chaol könyvéről, és arról, hogyan lett a novellából egy újabb Üvegtrón regény, Sarah a következő hírlevelében beszél majd. A könyv címének leleplezését is „nemsokára” ígérik.

Sarah az elmúlt hónapokban sajnos elég sokat betegeskedett, ezért az utolsó Üvegtrón könyv, és a The World of Throne of Glass 2018. Május 1-jén jelenik majd meg.

Az A Court of Wings and Ruin (Tüskék és Rózsák Udvara #3),  az amerikai kartonált A Court of Mist and Fury (Tüskék és Rózsák Udvara #2)  és az ACoTaR kifestő pedig 2017. május 2-án jelenik meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük