Karácsonyi blogturné (2016) – Brian Staveley üzenete [Nyereményjáték]

A Blogturné Klub idén is rendhagyó, talán az eddigieknél nagyobb kaliberű karácsonyváró turnéra invitál minden kedves olvasót. Kövessétek a turnét, mert most a kedvenc íróitok és kartereitek kívánnak Nektek kellemes ünnepeket. Ezen felül pedig a BTK mikulások zsákjában is lapul néhány szuper ajándék!

“(…) leginkább a karácsony hangjait szeretem. Az utcasarkon álldogáló télapók csengettyűinek csilingelését, az ismerős karácsonyi slágerek dallamait a fonográfon és a kántálók édes, néha hamiskás hangján. Élvezem a város nyüzsgő forgatagát is. Izgatottan hallgatom a csomagolópapírok ropogását, az üzletek zacskóinak zörgését, és jókedvre derítenek az idegenek vidám karácsonyi köszöntései.”

Mi, a Blogturné Klub tagjai is hisszük, hogy a hang nagy jelentőséggel bír mindennapjainkban. Képes mosolyt csalni arcunkra, selyemként beburkolni szívünket-lelkünket, vagy egyszerűen csak elringatni bennünket. Olyan csoda, mely szemünket lehunyva is emlékeket, rég elfeledett érzéseket, illatokat, szeretteket tud felidézni.
Ezért most egy rendhagyó, karácsonyváró turnézásra invitálunk Benneteket!

Korábbi turnéink során megtapasztalhattátok: a csoda bizony létezik. Életre keltek a könyvek, megelevenedtek szereplőik, az elképzelhetetlennek vélt találkozások és kívánságok pedig beteljesedtek! Láthattátok, kedvenceitek miként várják és töltik az ünnepeket. Idén viszont hangot adunk nekik vagy életre keltőiknek.

Minden nap egy könyves karakter vagy szerző kíván nektek kellemes ünnepeket, s meséli el, ő miként vélekedik a Karácsonyról, videó- vagy hangüzenet formájában. Vendégeink között pedig épp úgy lesznek külföldi és magyar írók, mint állati, természetfeletti vagy emberi szereplők. A többi? Legyen meglepetés.

Természetesen a karácsony nem múlhat el ajándékozás nélkül, így ha válaszoltok néhány egyszerű kérdésre, a Blogturné Klub badass télapói a ti karácsonyfáitok alá is becsempészhetnek egy-egy meglepetést.

Jó szórakozást!


Mielőtt leleplezném a mai sztárvendégünket, gondoltam hangolódjunk egy kicsit a karácsonyra igazi könyves stílusban. Személy szerint leginkább azért szeretem a Karácsonyt, mert imádom a csillogó, villogó dolgokat, és Karácsonykor nyugodtan, előítéletek nélkül kiélhetem ezt a fétisemet. Emellett pedig minden olyan ünnepet szeretek, ahol lehet kreatívkodni a dekorációval és ez alól a Karácsony sem kivétel.

Hoztam is nektek egy nagyon ötletes és egyszerű dekor projektet. Aki szentségtörésnek tekinti bármely könyv tönkretételét, az helyettesítheti bármilyen magazinnal vagy újsággal.

 

És most jöhet is a lényeg: Brian Staveley, a Császár pengéi és a Tűz kegyelme könyvek szerzője a.k.a a legaranyosabb, legmenőbb amerikai fantasy író szakított időt arra, hogy kellemes ünnepeket üzenjen NEKTEK és kicsit körbevezessen otthonában. (A feliratot a CC ikonnal tudjátok bekapcsolni)

NYEREMÉNYJÁTÉK

Karácsony közeledtével a mi szívünk is megenyhül, ezért mostani játékunk során csupán néhány egyszerű, jelképes értékű kérdésre kell válaszolnotok. Ha pedig mindegyik állomást teljesítitek, esélyetek nyílik megnyerni a bloggerek és szerzők által felajánlott varázslatos nyeremények valamelyikét.
De ez még nem minden!

Valamikor a turné során, meglepetésszerűen kisorsolunk egy szerencsést, aki különleges  ajándékban részesül. Hogy miben? Kemese Fannitól fog kapni egy különleges (Pippa mentes) karácsonyi képeslapot – a többi viszont maradjon titok.

FELADVÁNY:

Melyik Birodalom rendje borult fel A császár pengéiben?

a Rafflecopter giveaway

[alert type=”e.g. warning, danger, success, info”]Fontos! A játékban csak az vesz részt, aki mindegyik kérdéssel megpróbálkozott. Továbbá csak magyarországi címre tudunk postázni, a nyerteseknek pedig 72 óra áll rendelkezésükre, hogy válaszoljanak a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben újat sorsolunk.

Emellett a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírhatjátok, melyik nyereményt szeretnétek leginkább (ettől függetlenül lehet, hogy nem azt kapjátok), és azt is, ha valamelyik könyv már megvan nektek.[/alert]

TOVÁBBI ÁLLOMÁSOK:

12/08 Biblioteca Fummie
12/09 Kelly és Lupi olvas
12/10 Insane Life
12/11 Függővég
12/12 Kelly és Lupi olvas
12/13 Always Love a Wild Book
12/14 Szembetűnő
12/15 KönyvParfé
12/16 Deszy könyvajánlója
12/17 Függővég 2
12/18 Dreamworld
12/19 Könyvvilág
12/20 Olvasónapló
12/21 Biblioteca Fummie
12/22 Zakkant olvas
12/23 MFKata gondolatai
12/24 Blogturné Klub

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük