Ghost in the Shell teaser trailerek érkeztek

Rengeteg képet láthattunk már a készülő Ghost in the Shell filmből. Betekinthettünk a kamerák mögé, láthattuk a színészeket és Scarlett Johansson haját is. Ma reggeltől pedig már végre mozgóképpel is gazdagodtunk.

[alert type=”e.g. warning, danger, success, info”]Az őrnagy (Scarlett Johansson) egy kiborg rendőrnő, aki a Section 9 nevezetű elit osztagának segítségével számol le kiberbűnözőkkel és hackerekkel. Ezúttal egy új ellenséggel kell szembeszállniuk, akinek egyetlen célja, hogy szabotálja a Hanka Robotic összes kibertechnológiai fejlesztéseit.[/alert]

Öt darab pár másodperces teaser videót tettek közzé a film hivatalos twitter oldalán, amiket az alábbi videóban egyben megnézhettek. Az első jelenetben Daisuke Aramakit láthatjuk (Takeshi Kitano), aki a Section 9 vezére.

Majd jön Johansson kisasszony aki természetesen Motoko Kusanagi őrnagy szerepét kapta, akit itt nemes egyszerűséggel csak az Őrnagynak szólítanak.

Aztán egy rémisztő gésa robot izé tart divatbemutatót, majd pedig egy titokzatos csajszi beszélget az őrnaggyal. Róla nem tudni egyelőre semmit, de úgy tűnik Kusanaginak arc fétise van.

A látványvilág sötét, komor szóval pont illik az animéhez, bár olyan túl sok mindent nem láthattunk még, de nálunk elérte a kívánt hatást: nagyon, nagyon kíváncsiak vagyunk a végtermékre.

https://www.youtube.com/watch?v=Kvzrzu6ukBk

 

[alert type=”e.g. warning, danger, success, info”]

A Ghost in the Shell (japánul: 攻殻機動隊 kókaku kidótai) Siró Maszamune (Masamune Shirou) 1989 és 1991 között megjelent cyberpunk mangája, illetve ennek 2002-es folytatása, a Ghost in the Shell 2: Man/Machine Interface. A manga alapján készült, 1995-ben bemutatott tudományos-fantasztikus anime a japán rajzfilmek között kultuszfilmnek számít, és az Akira mellett nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az anime nyugaton is ismert médium legyen. A film folytatása a Ghost in the Shell: Innocence című 2004-es anime, illetve a két évados Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (S.A.C.) animesorozat és a hozzá készült film, a Ghost in the Shell: Solid State Society.

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Ghost_in_the_Shell

[/alert]

 

A Hófehér és a vadász rendezője, Rupert Sanders rendezi majd ezt is, producerekből kettő is van: Avi Arad és Steven Paul, a forgatókönyv pedig Bill Wheeler tollából/billentyűzetéből származik.

Megjelenés: USA 2017. Március 31.

*Frissítés*

Azt kell, hogy mondjam ez a rajongói előzetes igen csak megemeli a színvonalat az eredetihez képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük