TRAILER: Hivatalos Infinity (CON) film teaser trailer Magyar felirattal

Minden jóra való Sherrilyn Kenyon rajongó, aki nem él kő alatt tudja, hogy a Chronicles of Nick, a Sötét Vadászok és a League sorozatokhoz is elkeltek a filmes jogok már egy ideje. A CON-ból mozifilmet, a Sötét Vadászokból tv sorozat terveznek (A League még kérdéses), előbbi pedig úgy tűnik 2017-re csak összeáll.

Az első (igen, optimista vagyok és több részt remélek) CON filmről, ami a történetet illeti túl sokat nem tudni, de biztos, hogy az első könyv, az Infinity alapján készül majd és Shaune Harrison rendezi.

[alert type=”e.g. warning, danger, success, info”]A történet a Sötét vadászok (Dark-Hunter) világában játszódik,  főszereplője a sorozat kezdetén még csak 14 éves nagyszájú Cajun Nick Gautier, akinek normális élete egy nap teljesen a feje tetejére fordul, amikor belecsöppen a Sötét Vadászok – halhatatlan vadászok, akik az emberiségre leselkedő gonosz teremtmények ellen esküdtek fel – világába. Egy világba, ahol a suli football kapitánya egy vérfarkas, és a lány, akire szemet vetett miden éjjel élőhalottakat mészárol. Nicknek azonban ideje sincs belerázódni ebbe az őrült új világba, mert néhány iskolatársa húsevő zombivá változik. És Nick a következő fogás. Mintha a középiskola kezdeti évei nem lennének elég nehezek, Nick kénytelen rejtegetni az új barátait anyja elől, a láncfűrészét pedig az iskolaigazgató elől, és még egy csapat zombival és a démon Simivel is vigyáznia kell, nehogy megegyék az agyát. Mindezt úgy, hogy ne rúgják ki vagy függesszék fel. Mégis hogy a pokolba hozza ezt össze?[/alert]

 

Az elmúlt hónapok során kezdtek szállingózni a producer és a rendező által készített concept artok, jelenetekről és karakterekről egyaránt:

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”Infinity film Concept Art”]

 

Néhány napja pedig megérkezett az első teaser trailer, ami félig élőszereplős félig pedig az új képregényekért felelős Dabel Brothers és a rendező illusztrációit tartalmazza.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük