Blogturné – David Walliams: Démoni doki extra [Nyereményjáték]

A Kolibri kiadó jóvoltából jelent meg a hazánkban is kedvelt David Williams legújabb gyermekkönyve a Démoni doki. Ez a könyv szórakoztató a gyermekeknek, de a felnőttek számára is okozhat vidám perceket.
Hiszen ki ne tartana a félelmetes fogásztól?

Ezúttal két blogger teszi közzé véleményét, közben pedig egy extra állomáson tudhattok meg újabb érdekességeket. Ha pedig velünk játszotok, tiétek lehet a három példány egyike!

Kiadó: Kolibri
Fordító: Vereckei Andrea
Megjelenés: 2016. 03. 11.
Oldalszám: 360
Műfaj: Gyermekregény

A Gengszter nagyi és a Patkányburger bestseller-szerzője újabb végtelenül vicces és roppant rémisztő történettel lepi meg olvasóit, mely Alfiról, a fiúról szól, akinek nagy a szíve, de még ennél is hatalmasabb a fogorvostól való félelme. 
David Walliams eddigi leggonoszabb cselszövőjét mutatja be hátborzongató regényében, amelytől vacogni kezd a fogunk, az állkapcsunk pedig megfájdul a nevetéstől! 
„Igazi élvezet… egy új Roald Dahl!” The Times 
„David Walliams könyvei olyanok, mint egy szippantásnyi csodás, friss levegő” Sun
A városra sötétség borult. Fura dolgok történtek az éjszaka kellős közepén, amikor már mindenki aludt. A gyerekek lefekvéskor a párnájuk alá tették kipottyant tejfogukat, hogy azt elvihesse a fogtündér. De reggel, mikor felébredtek, ajándék helyett egészen mást találtak a kiesett fog helyén. Döglött meztelen csigát. Élő pókot. Vagy épp száz meg száz fülbemászó mászott elő a párnájuk alól. 
Merő gonoszság, ugye?! 
De ki vagy mi állhat e csúnya tréfák mögött? 
Olvasd el a könyvet, és megtudod!
Vigyázat! Ez egy horrortörténet. Elég sok kitalált szóval.

Blogturné Extra  – David Williams fájdalom skálája és tippjei a foghúzáshoz:

A Démoni doki könyv középpontjában természetesen a gyermekek és felnőttek mumusa, a fogorvos áll, de ez a játék mégse legyen olyan rémisztő, most olyan ismert rajzfilmet, animációs filmeket kell felismernetek, amelyekben szerepel a fogtündér, vagy valamelyik részében felmerül a fogtündér meséje.

A helyesen válaszolók között három példányt sorsolunk ki.

(Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

A turné állomásai

05.21 Függővég

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük