CASTING: ‘Shadowhunters’ – Izzy és Simon


A sorozat hivatalos facebook oldalán több órás várakozás után közzétették kik fogják játszani Izzyt és Simont az ABC csatorna “Shadowhunters” c. sorozatában. Alberto Rosende and Emeraude Toubia a két szerencsés fiatal.

Rosende, legutóbb egy “Zsaruvér (Blue Bloods)” epizódban tűnt fel, Toubia pedig leginkább spanyol szappanoperákban szerepelt (‘Voltea Pa’Que Te Enamores‘, ‘Costa Linda’), illetve modellkedett.

Velük együtt így már három karakter csatolhatunk színészt, hiszen nemrég Dominic Sherwood kapta meg Jace szerepét. Párja, Clary egyelőre még várat magára, illetve többek közt a közönség kedvenc Alec és Magnus is.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));


Who else is excited for Shadowhunters?! Here’s an exclusive video from Dominic Sherwood just for you!
Posted by Shadowhunters on Thursday, April 30, 2015

A ‘Shadowhunters’ azaz az Árnyvadászok, Cassandra Clare: A végzet ereklyéi c. sorozatán alapul, melynek első részéből (Csontváros) 2013-ban egy mozifilm is készült. A film és a tv-sorozat nem áll kapcsolatban egymással, ezért az eltérő színészek, így nem szükséges megnézni az egyiket, hogy értsük és élvezzük a másikat. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük