Fogatlan egy évvel később száll le közénk újra

Rossz hír a Fogatlan rajongóknak! Az Így neveld a sárkányodat harmadik részét egy évvel elcsúsztatták a jobb bevételek érdekében.

Eredetileg 2016. június 17-én találkozhattunk volna újra  Hablattyal, Fogatlannal, és gyagyás, ám imádni való bandájával, de a DreamWorks áttette 2017. június 9-re.

Ha maradt volna az eredeti dátum, Fogatlanéknak Shane Black és Russell Crowe “The Nice Guy”-a mellett, a rég várt Némó folytatásával, a “Finding Dory”-val is harcolniuk kellett volna a nézőkért. Az új dátum viszont egyelőre csak az övüké, ám ez még változhat. Szintén 2017-ben (május 26) jön a LEGO film folytatása és Fogatlanékat követő héten pedig a Pixar mutat be egy még ismeretlen projektet.

A kérdés az, hogy vajon igényel-e ekkora csúszást, és van-e mitől félnie kedvenc sárkánysztorinknak. Bár tény, hogy csúfosan nyitott Amerikában, időközben azonban jól megszedte magát világszerte, ugyanis a legtöbb bevételt szerző animációs film volt az évben lekörözve a LEGO-t és a Rio 2-t is.

Viszont, ha követi az előző részek példáját, az biztos, hogy megéri majd ennyit várni rá! Addig is, aki még nem látta és nem érdekli mennyit kell várnia a folytatásra nézze meg a második részt, mert iszonyat jó lett!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük