VIDEÓ: Íme az első teljes előzetes az NBC ‘Constantine’ sorozatához!

Sleepy Hollow, Elementary, Da Vinci’s Demons, Sherlock, Constantine. Vajon mi bennük a közös? Bizony, a nevetségesen jóképű szarkasztikus humorral és szexi akcentussal megáldott zseniális férfi főszereplők. Azt hitted érdekel minket a történet is, mi? Na jó, talán egy kicsit… nézzük miről is szól majd az új Constantine!

Collider közzétette az első trailert az NBC újonc sorozatához, a ‘Constantine’-hez. A sorozat a Hellblazer című DC képregényen alapul, főszerepben Matt Ryan (John Constantine) és Lucy Griffiths ( Liv).
Szinopszis

„A népszerű DC képregény sorozat, a ‘Hellblazer’ alapján. A Tapasztalt démon vadász és az okkultizmus mestere, John Constantine (Matt Ryan) specialitása, hogy pokollá tegye…a pokol életét. Fegyver arzenáljával — a sötét művészetek ismeretével, pimaszságával és borotva éles eszével — harcol a jó oldalon, legalábbis valamikor ezt tette. Miután rájött hogy lelke így is úgyis a pokolra kerül, úgy döntött felhagy a jótékonykodással, de amikor a démonok célba veszik Livet (Lucy Griffiths), Constaine egyik legrégibb barátjának lányát, vonakodva bár, de ismét beszáll a háborúba — és bármit megtesz, hogy megmentse a lányt. Nemsokára kiderül, hogy Liv „második látása” — egy képesség, aminek segítségével láthatjuk a mi világunk mögött rejtőző világokat és megjósolhatunk természetefletti eseményeket —  fenyegetéssel van egy közelgő új titokzatos gonoszra. Most már nem csak Liv szorul védelemre, az angyalok is nyugtalankodnak. Együtt, Constantine-nak és Livnek össze kell fognia, hogy átutazzák az országot, megtalálják a démonokat, akik a világunkat fenyegetik és visszaküldjék őket oda, ahová tartoznak. Azután pedig kitudja…talán mégis van még remény Constantine és lelke számára.” 
Az első előzetes bemutatja az alaptörténetet és talán ez a 3 perces videó után meg sem kell már nézni az első évadot, ami a jelek szerint igen horrorisztikus lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük