CASTING: Star Wars: Episode VII

Nem csalás, nem ámítás! Végre megvan a Star Wars 7. epizódjának a szereplőgárdája! Régi és új nevek egyaránt találhatóak a listán, bár azt még nem tudjuk, hogy az új színészek, milyen karakterek bőrébe bújhatnak, csupán találgathatunk. 

Az ősök

Külön öröm, hogy bizony hús-vér szerepben, és nem csak hologramként térnek vissza a régi szereplők és színészek is, például Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (LeiaHercegnő), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca), and Kenny Baker (R2-D2).

Az új generáció…

Andy Serkis (Caesar: Majmok Bolygója, Smeagol/Gollum: Gyűrűk ura/Hobbit) | Domhnall Gleeson (Bill Weasley: Harry Potter) | Adam Driver (Adam Sackler: Csajok) John Boyega (Idegen Arcok), Daisy Ridley,  Oscar Isaac és Max von Sydow (Dűne, Dredd bíró,Viharsziget)

Az univerzumA Disney maximális szabadságot adott az íróknak, nem lesz Expanded Universe. Hogy ez mit is jelent? Körülbelül egy alternatív univerzumot, ahol nem figyelnek az előző részekben történtekre, illetve a képregényekre. Jó hír, hogy ha valami nem tetszett az előző részek alakulásában (khm Chewie…), el is felejtheti a néző. Rossz hír viszont, akik az eddig ismert SW bővített univerzumából várnak olyan karaktereket, mint például Starkiller vagy Mara Jade, sajnos csalódni fognak.
Az új film a Lucas kronológiába tartozik majd, ami azt jelenti, hogy a régi karakterek közelednek a nyugdíj felé. Körülbelül 40 évvel az eredeti trilógia után fog játszódni. a Disney ezen kívül még három új képregényt ad majd ki. 

A film amerikai bemutatója 2015. december 18-án lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük