A Hónap Legjobb könyve: 2014 Március

Megint rákaptam a heti mémekre, amiket folyton elfelejtek, de sebaj. Miközben keresgéltem, rátaláltam a “Best of the Bunch” havi mémre, amit az Always Lost in Stories külföldi blog csinál.

A lényeg: “A Hónap Legjobbja” rovatban értelemszerűen minden hónap végén a résztvevők megoszthatják mit olvastak és értékeltek abban a hónapban, kiválaszthatják kedvencüket, amit a “A Hónap Legjobbja” díjjal jutalmazhatnak.

Mivel ezt azért csak nem felejtem el, és nem is komplett hülyeség, így ezennel el is kezdem. Nem kizárt, hogy ha sikerül betartanom a menetrendet, majd filmekre és sorozatokra is kibővítem majd a rovatot, illetve a videojáték rovatért felelős kollégámat is igyekszem rávenni. 😉

Könyvek, amiket Márciusban olvastam:

Kresley Cole: Endless KnightDarynda Jones: Second Grave on the LeftDarynda Jones: Third Grave Dead AheadDarynda Jones: Fourth Grave Beneath My FeetDarynda Jones: Fifth Grave Past the LightJacqueline Carey: Dark CurrentsAshley Carrigan: Halál és GloriaOliver Bowden: Assassin's Creed – Fekete lobogó
Kresley Cole: Endless Knight 4,5✮
Darynda Jones: Second Grave on the Left 3,5✮
Darynda Jones: Third Grave Dead Ahead 2,5✮
Darynda Jones: Fourth Grave Beneath My Feet 3,5✮
Darynda Jones: Fifth Grave Past the Light 4✮
Jacqueline Carey: Dark Currents 3,5✮
Ashley Carrigan: Halál és Gloria 3,5✮
Oliver Bowden: Assassin’s Creed – Fekete lobogó 4,5✮

És a “Hónap Legjobbja”…

Őszintén szólva azt hittem, hogy az elődjéhez hasonlóan az Endless Knight viszi majd a pálmát ebben a hónapban, és egészen tegnapig ez így is volt. Aztán befejeztem a Fekete Lobogót és Edward, ha nem is péppé, de elverte Evie-t. Hatalmas szerelem lett számomra ez a könyv!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük