2014: Legjobban várt PC játékok

B.U.É.K. mindenkinek! A 2013-as év is bővelkedett jobbnál jobb játékokban, persze voltak csalódások is, és sajnos elkaszált játéksorozatok is. Azonban új év, új reményék és új játékok!! Összegyűjtöttük a TOP10-es várólistánkat, ami azokat az idén PC-re érkező játékokat foglalja magába, amikért a legjobban izzik a billentyűzetünk.

10. Wasteland 2

Vannak köztünk olyanok, akik régi módi körökre osztott játékokon nevelkedtek és a mai generáció nem érzi át ennek a műfajnak a szépségét. Pedig nincs is jobb, mint szépen, taktikusan megtervezni egy rajtaütést nem pedig csak rohangálni és agyatlanul lőni mindenre, ami mozog. Aki élvezi az ilyen típusú RPG-ket, annak kötelező darab lesz.

Megjelenés: 2014

9. Titanfall

Mit nekünk Battlefield vagy Call of Duty, mikor a Titanfall-ban birtokba vehetünk óriási robotokat, amikkel a földbe döngölhetjük ellenségeinket. Lehet grafikailag nem egy Battlefield 4 lesz, de cserébe kárpótol minket a remekül felépített játékmenet.

Megjelenés: 2014.03.13

8. Thief

Régi idők nagy kedvence visszatér és újból egy mestertolvaj bőrébe bújhatunk. Nincs is jobb, mint lopakodva az árnyékok közt haladni majd megfosztani áldozatainkat pár értékes tulajdonuktól úgy, hogy ő ebből mit sem vesz észre.

Megjelenés: 2014.02.28

7. Metal Gear Rising: Revengeance

Biztos láttatok már mesterszakácsot zöldséget aprítani. Csak jár a keze villámgyorsan, amíg apró darabokra nem szabdalja szerencsétlen zöldséget. Most ti is átélhetitek ezt az örömöt, csak tankokkal, robotokkal és gyakorlatilag mindennel, ami az utatokba kerül. Jól hangzik, igaz?

Megjelenés: 2014.01.09

6. Wolfenstein: The New Order

Szintén egy klasszikus újjászületését várhatjuk eme alkotásban, ám most egy új fejlesztőcsapat tolmácsolásában. Sikerül nekik modernizálni ezt az időtlen klasszikust? Én mindenesetre szurkolok nekik.

Megjelenés: 2014

5. Tom Clancy’s The Division

Eddig ilyen nem is volt talán, hisz ez egy TPS taktikus lövöldözős MMO nem is tudom minek nevezzem. Olyan látványvilággal megáldva, hogy az állunkat elhagyjuk minden utcasarkon, elég sokáig fog tartani eljutni a célunkig.

Megjelenés: 2014

4.The Witcher 3: Wild Hunt

Aki játszott az előzőkkel annak kötelező darab, aki nem annak is. Már akinek elindul a gépén, mert már a 2 is arról volt híres, hogy fut egy 486-oson persze csak, ha benyomtuk a turbó gombot.

Megjelenés: 2014.

3. Star Citizen

Hiányzik már egy jó űrszimulátor, igaz? Ha a srácok hozzák, amit ígértek sosem fogtok felállni az asztaltól. Hisz eme remek játékban, ami szintén MMO tulajdonságokat hordoz, nem csak az űrhajónkkal furikázhatunk majd, de ha gondolunk egyet ki is pattanhatunk belőle és felfedezhetünk pár űrállomást és hasonló helyeket.

Megjelenés: 2014 (beta)

2. Diablo III: The Reaper of Souls 

Furcsa volt neked a Diablo III, esetleg gyorsan ráuntál? Se baj, úgy néz ki a Blizzardos arcok összekapták magukat és ezzel a kiegészítővel ismét pokoli jó játékot alkottak.

Megjelenés: 2014.03.25.

1. Dark Souls II

Fenébe a Diablo-val meg a többivel, aki igazi kihívást keres, annak ez a megfelelő játék. Itt nem mondják meg mit tegyél vagy merre menj vagy hogy harcolj és meg fogsz halni sokszor ezt garantálom.

Megjelenés: 2014.03.14

Ti milyen játékokat vártok idén?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük