Film, Könyv

Wesley Chu: Time Salvager könyvéből Michael Bay film lesz

0 75

Wesley Chu 2015-ben robbant be a külföldi sic-fi piacra a Time Salvager című időutazós disztópia könyvével, amire most le is csapott a Paramount filmstúdió. Zak Olkewicz írja majd a forgatókönyvet és egyelőre úgy áll a helyzet, hogy Michael Bay fogja majd rendezni.A TÖRTÉNET

Chu regénye egy  időutazó a.k.a. kronoember, James történetét meséli el, akinek a jövője annyira mentes a természetes energiaforrásoktól, hogy kénytelen a múltban bányászni értük. Az időutazásnak sok szabálya van, aminek megszegése vagy így vagy úgy, de az életükbe kerül. Ezek közül a legfontosabb: ne változtassák meg az idővonalat. Emiatt csak a katasztrófákat lehet biztonságosan kihasználni. Ám amikor a veteránnak számító James a visszavonulás előtti utolsó melóján minden tanítása és józan esze ellenére megmenti egy tudós életét, és áthozza a saját idejébe, a legfelső szabályok megsértésével mindkettejüket veszélybe sodorja és szökevénnyé válnak.

A Time Salvager egy trilógia első kötete és egy nagyon érdekes és ijesztően reális jövőképet fest, látványos karakterfejlődéssel és nonstop kalanddal. Reméljük Bay azért több történetet fog belevinni a filmbe, mint amihez hozzászokhattunk.

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 765
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum