Film

Teaser Trailer: ‘Vikingdom’

0 37

Úgy tűnik 2013 a Vikingek éve, ugyanis a History Channel nagy sikerű Vikingekről szóló sorozata a ‘Vikingek‘ – melyet egyébként a Viasat3 csatorna itthon három nap alatt darál le – után jött a britek által készített Az Istenek kalapácsa, október 4-én pedig az Epic Pictures Releasing bemutatja a ‘Vikingdom‘ című 3D-s mozifilmet.

A film története a Viking mitológián alapul, és Eirick (Dominic Purcell) kalandját kísérhetjük figyelemmel, ahogy a bátor viking azért küzd, hogy visszaszerezze a misztikus ereklyét, Odin kürtjét, mielőtt még Thor (Conan Stevens) és serege megszerezhetné azt, és erejének segítségével uralmuk alá hajthatnák a világot.

Igazából sem az előzetes, sem a készítő lista, de még csak a szereplőválogatás sem ígér semmi eget verően jó produkciót, de talán egy esti unaloműző otthoni mozizásba még belefér. Mindenesetre még mindig várjuk azt az igazán jó Viking mozifilmet, amit valószínűleg nem mostanában fogunk megkapni. No sebaj, addig is ott van nekünk a Vikingek sorozat, amit valóban érdemes nézni, annak ellenére, hogy az sem teljesen hű a címéhez.

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Legutóbbi hozzászólások