Sherrilyn Kenyon a Facebookon mondta el, mi lett a filmes jogokkal
Film, Könyv, tv-sorozat

Sherrilyn Kenyon a Facebookon mondta el, mi lett a filmes jogokkal

0 103
Sherrilyn Kenyon rajongói évek óta várták, hogy legalább a szereplőválogatásig jusson már el valamelyik tervezett mozi projekt. Sherrilyn most tiszta vizet öntött a pohárba.

A szerző időközben elvált férjétől, akivel elég durva pereskedést folytatott, ami majdhogynem tönkretette az írónő teljes karrierjét és életét. A pereskedést követően Sherri elhagyta férje nevét, és ezentúl Sherrilyn McQueen néven publikál.

A legutóbbi Facebook streamjében többek között válaszolt arra a kérdésre is, hogy tudna-e mondani valami kis apró információt a filmekkel kapcsolatban.

Közzétette: Sherrilyn McQueen – 2020. július 28., kedd

 

Az írónő teljes őszinteséggel beszélt arról, hogy amikor elvált férjétől, a filmes projekt is ugrott. Az exe mindent megtett azért, hogy aláássa karrierjét, úgyhogy a filmből és sorozatból sajnos nem lett semmi, és valószínűleg soha nem is lesz, hiszen nem áll vele szóba már senki, hála a volt férjének.

Ezt a válást sajnos nem csak a filmes jogok szenvedték meg, de Sherri könyveinek kiadása is veszélyben volt. A következő könyvére pedig 2021 szeptemberéig kell várnunk, ráadásul még magam sem tudja, hogy melyik sorozat folytatása lesz majd. 

Találatok: 1

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 756
  • 1

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum