Film

Megvan a címe az utolsó Underworld filmnek

0 298

Annak idején, írtunk már a legújabb és egyben legutolsó Underworld filmről, amikor leleplezték kik játsszák majd a főszerepeket. Akkor még a film az Underworld: Next Generation címen futott, de a készítők úgy gondolták ez túl mainstream, ezért megváltoztatták. Az új cím pedig:


És hogy mit tudunk az Underworld: Blood Wars-ról a címén kívül? Nem sokat. Bár először cáfolták, de mostanra már biztos, hogy Kate Beckinsale még egyszer utoljára magára ölti Selene feszes bőrruháját, és Theo James is visszatér David szerepében. Érdekesség, hogy Scott Speedman (Michael) ismét visszautasította a visszatérést, ám az imdb szerint egy bizonyos Trent Garrett helyettesíti Speedmant, mint Hibrid Michaelt. Hogy mennyire lesz fontos szerepe, kap-e bármiféle lezárást a karakter, illetve, hogy egyáltalán igaz-e, egyelőre nem tudni. Amit viszont tudunk, hogy a film fő gonosza a Merlin és a Damien sorozatok sztárja, Bradley James lesz.


Az Underworld: Blood Wars premierjét október közepére tűzték ki. 

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 765
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum