Film, Könyv

Kresley Cole: Arkánum krónikák film és könyvhírek

1 913

Kresley Cole mai hírlevelében osztotta meg a fantasztikus hírt, miszerint VÉGRE elkeltek az Arkánum krónikák filmes jogai. Ennél is jobb hír, hogy egy nagy studió vette meg, bár még nem árulhatja el melyik. Tűkön ülve várunk mindenfajta információ morzsát ettől a perctől kezdve.

A másik fontos hír, hogy a sorozat minimum 5 részes lesz. A sorozat negyedik része (egyelőre cím nélküli) tavasszal fog megjelenni angolul. Bár ez nem jelenti azt, hogy nincs esély arra, hogy mégis több rész legyen, de mi már ennek a hírnek is örülünk, hiszen eddig nem volt egy minimum fix sem, sőt előkerült az a teória is, hogy talán kaszát kap a sorozat, mert nem hozza a várt eladást. Ez  viszont úgy néz ki, hogy szerencsére megváltozott, így most már biztos, hogy még legalább 2 rész erejéig követhetjük Evie, Aric, Jack és csapatuk kalandjait. A sorozat első része, a Poison Princess: Méreghercegnő tavaly decemberben érkezett a magyar rajongókhoz a Könyvmolyképző kiadó közreműködésével. A második rész, az Endless Knight idén ősszel várható, ha az istenek is úgy akarják.

Találatok: 3

1 Hozzászólás

  1. Nikolett szeptember 8, 2020 at 11:09 de. -  Válasz

    3.részt hol birom meg szerezni magyarul ?? 😍😍😍 imadom a konyvet muszaly meg szereznem a fel halotjait is sos

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 819
  • 3

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum