Film, Játék

Így néz ki Michael Fassbender orgyilkosa az Assassin’s Creed filmben

0 23

Befutott az első kép a készülő Assassin’s Creed film főszereplőjéről, Michael Fassbenderről méghozzá teljes harci szerelésben.

Jövő héten végre el is kezdik a film forgatását aminek premierjét 2016. december 21-re tűzte ki a Ubisoft, a New Regency és a 20th Century Fox.

Röviden a véleményünk:

A filmről tudni kell, hogy Fassbender a modern időben Callum Lynchet, a múltban pedig ősét, Aguilart, a XV. századi spanyol asszaszint testesíti meg, akiket kizárólag a filmhez írtak. Ami azt jelenti, hogy a film nem egy már létező AC szereplő történetén alapszik, sokkal inkább új karaktereket ismerünk meg, de ugyanabban a világban.

Marion Cotillard (The Dark Knight Rises), Michael Kenneth Williams (12 Years a Slave), és Ariane Labed (Before Midnight) is szerepet kapott a filmben, ám egyelőre nem tudni, hogy kiket fognak alakítani. A forgatást hétfőn kezdik, Máltán, Londonban és Spanyolországban csíphetik el a stábot a szemfüles szerencsések.

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 912
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum