Film

Ghost In The Shell: itt az első kép

0 33

Hivatalosan is elkezdődött a Ghost In The Shell film forgatása, és meg is kaptuk az első teaser képet Scarlett Johanssonról, mint Kusanagi őrnagy.

Az azonos című japán mangán alapuló Ghost In The Shell élőszereplős film 2017 március végére van betervezve, úgyhogy itt volt már az ideje, hogy halljunk felőle valamit, azon kívül, hogy a rajongók mennyire elégedetlenek Johanssonnal.

A történet dióhéjban: a nem túl távoli cyberpunk jövőben Jápánba látogatunk, pontosabban egy kormányzati titkosszolgálaton belülre. A Section 9 nevezetű elit osztag feladata a kiberbűnözők és szélsőséges elemek megállítása. A történet a Section 9 vezetőjének, az ember-kiborg hibrid Kusanagi őrnagy (Johansson) hőstetteit követi. Az őrnagy és csapata egy olyan ellenséggel száll szembe, akinek egyetlen célja, hogy eltörölje a Hanka Robotic összes kibertechnológiai fejlesztéseit.

A Hófehér és a vadász rendezője, Rupert Sanders rendezi majd ezt is, producerekből kettő is van: Avi Arad és Steven Paul, a forgatókönyv pedig Bill Wheeler tollából/billentyűzetéből származik.

A film amerikai premierdátuma 2017. március 31.

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Legutóbbi hozzászólások