Film, Könyv

Animált posztert kapott a Vampire Academy: Blood Sisters

0 68

A Vampire Academy (Vámpírakadémia) könyvsorozat is megfilmesítésre kerül. A filmért felelős Preger Entertainment csapata ráadásul annyira belehúzott, hogy már a forgatással is végeztek. 

Az első film a BLOOD SISTERS címet fogja kapni (tehát VAMPIRE ACADEMY: BLOOD SISTERS). Zoey Deutch  játssza majd Roset, Lucy Fry, mint Lissa és Danila Kozlovsky kapta kedvenc orosz testőrünk, Dmitrij Belikov szerepét. Teljes szereplő gárda itt!

Rose Hathaway egy dhampir, félig ember félig vámpír, és egyben a Morák – egy békés, halandó vámpír társadalom, mely titokban él a világunkban – védelmezője. Az öröksége, hogy megvédje a Morákat a vérszomyjas, halhatatlan Vámpíroktól, a Strigáktól. Ez az Ő története.

A filmet Mark Waters rendezi, a forgatókönyv író Dan Waters, Mark testvére. A film a The Weinstein Company stúdióhoz került, ami azért is jó, mert szinte bankot robbantottak az Oscarra jelölt “Django Elszabadul” és “Silver Linings Playbook” filmjeikkel, így nem kell attól tartani, hogy kis költségvetésű lesz a film. Kitűzött megjelenés: 2014. Február 14.

És íme a hivatalos plakát:

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 765
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum