Egyéb

Rekord látogatószám az Animekarácsonyon!

0 73

Decemberben ismét megtartották az év utolsó animés, sci-fi, gamer buliját, az Animekarácsonyt. A rendezvény sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint a teltház, összesen közel 6500 látogatóval. Az Animekarácsony kinőtte a korábbi évekre jellemző, vásár jellegét, a MondoCon-okról ismert programok teljes arzenálját felvonultatták, a minőségi szórakozás érdekében.

A rendezvény egyik csúcspontja, az immáron hagyományosnak mondható, Kocka Kerekasztal beszélgetés volt, amelynek ezúttal a Hollywood Hírügynökség fenegyereke, Szirmai Gergely volt a sztárvendége.


Ezúttal sem maradhatott el a látványos cosplay (jelmez) verseny, a kilátogatók közül több, mint ezren viseltek valamilyen különleges ruhát, vagy kiegészítőt. A legjobbak a zsűri előtt, a nagyszínpadon, is megmutatták a fantasztikus ruhakölteményeiket.

Idén az Animekarácsony is csatlakozott a Cipősdoboz akcióhoz, a rendezvényen lehetőség volt ajándékcsomagokat leadni, amiket utána a Baptista Szeretetszolgálat juttatott el a megfelelő helyre.

Aki lemaradt volna, ne csüggedjen, idén áprilisban jön a két napos Tavaszi MondoCon!

További részletek: www.mondocon.hu

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 765
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum