Kártyajáték készült az Üvegtrónhoz
Egyéb, Könyv

Kártyajáték készült az Üvegtrónhoz

0 325
Régóta mondom már, hogy túl kevés a könyves társasjáték, és ez egy olyan rés a piacon, amit simán ki lehetne használni. Úgy tűnik ezt Sarah J. Maas kiadója is így látja, mert az Osprey Games leányvállalatukkal karöltve csináltak egy két fős co-op kártyajátékot az Üvegtrónhoz.

 

A játék neve Embers of Memory lett. Ez egy két fős kártyajáték, ami a Kingdom of Ash eseményeihez kapcsolódik (ebből adódóan valószínűleg spoileres arra nézve), ahol a játékosoknak a fiatal királynő, Aelin Galathynius emlékei közt kell kutakodniuk és szembe kell szállniuk az uralkodó belső démonaival, mielőtt azok felemésztenék a lányt. Minden kihívás egyre összetettebb, ahogy halad előre a játék, ezzel próbára téve a játékospárok közti köteléket.

A játékot Yasushi “Kuro” Kuroda japán társasjáték designer alkotta,  a gyönyörű, élettel teli illusztrációkat pedig Coralie Jubénot készítette a kártyákhoz.

A kártyajáték októberben érkezik, itt lehet előrendelni most csupán 5000 forintért (+ szállítás). Rossz hír azonban, hogy egyelőre csak az Egyesült Királyság területén lehet kapni.

Találatok: 2

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 765
  • 2

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum