Könyv

Karen Marie Moning: “Kész a BURNED!” Jövőre két Moning könyv is jöhet

0 38
Végre elkészült a Dani O’Malley sorozat második / a Tündérkrónikák hetedik része!
A csodás hírt maga Moning jelentette be nem rég a hivatalos Facebook oldalán, fájdítva a szívünket egy képpel is a kéziratkupacról.
A regény már lassan a négyes metróra kezdett hajazni: mindig csak beszéltek róla, de soha nem tudtunk mikor jelenik meg valójában. Reméljük többé már nem fog semmilyen okból csúszni, és a harmadik részre sem kell túl sokat várnunk. 
Moning nemcsak, hogy végzett az ICED folytatásával, a BURNED-del, de már el is kezdte írni a FLAYED-et, Dani trilógiájának harmadik részét, ami azt jelenti, hogy ha minden jól megy jövőre két könyvet is kapunk tőle. A BURNED 2 évvel és 2 hónappal az ICED megjelenése után, 2015 Január 20-án jön ki. Egyik szemünk sír, a másik nevet, hiszen 2015 még mindig kurva messze van, már elnézést…

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 759
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum