Könyv

Jön a Napernyő Protektorátus befejező része

0 1223
A Könyvmolyképző Kiadó a Moly.hu-n jelentette be ma a nagyszerű hírt: minden nehézségek ellenére befejezik a Napernyő Protektorátus sorozatot, vagyis érkezik az utolsó, ötödik kötet is magyarul.

Alexia újra a porondon!
Jön a sokak által várt befejező rész a Napernyő protektorátushoz!

A legviccesebb és legszarkasztikusabb,
egyben a legokosabb kosztümös fantasy ever!
Érzéki pillanatokkal és szenvedélyes légyottokkal!

Te már olvasod?

Szerezd be az összes részét itt


Így szólt a reklámszöveg, amivel teljesen egyet kell értsünk. Gail Carriger az életben is egy szarkasztikus humor herold, stílusán érezhető a zsenialitása, humora, őrült rajongása a 19. századi kor és annak jellegzetességei iránt (ami kizárt, hogy ne ragadjon át az olvasóra).

A kiadó azt is elárulta, hogy sajnos a spin-off sorozat megjelenésének kis hazánkban annyi az esélye, mint kövér kutyának a kínai konyhán, de mi azért mégis reménykedünk.

A sorozat első részéről egy blogturné keretében írtunk:

Szentséges melasztorta! 356 oldal tömény szórakozás – ez, hölgyeim és uraim, a Soulless. Szellemes, kalandos, színes és okosan összeturmixolt massza.

A fordítás iszonyatosan jó lett, rég élveztem ennyire magyarul olvasni, ami azért is jó pont, mert valószínűleg az angol olvasásnál csúfosan elvéreznék, úgyhogy nagyon örülök, hogy a kiadó minden nehézség ellenére sem hagyta lógva a sorozatot!

Találatok: 1

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 759
  • 1

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum