A Trónok harca színész szerint George R. R. Martin már megírta a 6. és a 7. könyvet
Könyv, tv-sorozat

A Trónok harca színész szerint G.R.R. Martin már megírta a 6. és a 7. könyvet

0 29
Ian McElhinney, aki a Trónok harca sorozatban Barristan Selmyt játszotta még áprilisban Szentpéterváron nyilatkozott arról, hogy  George R. R. Martin  már egy ideje befejezte várva várt 6. és 7. részt, azonban nem adhatja ki, ugyanis megegyezett a sorozat alkotóival, hogy amíg nem ér véget a tv-sorozat, addig a könyvek parkolópályán vannak.


“(…)nekem azt mondták, hogy George már megírta a hatodik és hetedik könyvet. És csak hét könyv van. De kötött egy megállapodást: David Benioff és Dan Weiss, a sorozat showrunnereivel megegyezett, hogy nem adja ki az utolsó két könyvet, amíg a sorozat véget nem ér.(…)”

Nem egy rossz teória, tekintve, hogy George nemrég azt nyilatkozta, hogy nagyon jól halad az írással, ami így nyolc év várakozás után egy picit megnyugtató.

Azt elképzelni sem tudnánk, hogy McElhinney az a pletykás típus lenne, és ő maga is rajongója a könyveknek, viszont azt sem egészen hisszük, hogy a jó öreg George belemenne egy ilyen alkuba. Egyelőre megerősítés nem jött egyik oldalról sem, így most is csak azt tehetjük, amit 8 évig: várunk. A tv-sorozat a jövőhét végén véget ér, így ha van valami igazság a színész állításában, hamar ki fog derülni.

 

 

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Legutóbbi hozzászólások