tv-sorozat

TRAILER: Marvel’s Agents of SHIELD 3. évad

0 98

Befutott az első teaser trailer az

Agents of SHIELD 3. évadához. A sorozat szeptermber 29-én tér vissza a képernyőkre az Embertelenek (Inhumans) történetét folytatva, és a Secret Warriors (Titkos Harcosok) szálat behozva.

A legtöbb régebbi szereplő visszatér, de újak is feltűnnek majd szép számmal.

Az újak közül a legfontosabb az a karakter. akiről a Júliusban tartott Comic-Conon már hallhattunk. A Lash névre hallgató Embertelen az egyik legújabb szereplő a Marvel univerzumában. A karakter először a 2014-es Inhuman #1 képregényben tűnt fel, szülei Charles Soule író, és Joe Madureira grafikus.


Lash egy melák szörnyeteg, aki az Embertelenek rejtett városából, Orollanból származik, ahol gy vallják a vérvonal – és azokét, akik ki lettek téve a Terrigen Köd hatásainak – tisztaságát meg kell őrizni (némileg hasonló a második évadban látott Embertelen városhoz). Lash erős és agilis, ő is képes elnyelni, és kibocsájtani az energiát. Azt még nem tudjuk pontosan, hogy ellenség vagy barát lesz-e.

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 750
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum