tv-sorozat

Jön az új Devil May Cry animációs sorozat a Castlevania producerétől

0 259
Az egyik legvagányabb karakter, kinek nevénél csak vörös bőrkabátja és fegyverzete coolabb; Sparda fia, Dante úgy tűnik ismét animációs sorozatot kap.

A Castlevania producere, Adi Shankar készít animációs sorozatot a Capcom Devil May Cry játékaiból. Egyelőre még nem tudni, hogy milyen csatorna vagy szolgáltató sugározza majd.

Ami az adaptációkat illeti, ez nem az első eset lesz, hogy a projektről animációs sorozat készül; a japánok 2007-ben már készítettek egy 12 részes sorozatot A Devil May Cry – Démonvadászok címmel. Annak a története a DMC és a DMC 4 videojátékok cselekménye között játszódik, melynél a játék harmadik és negyedik részének írója is segédkezett.

Shankar új sorozatáról egyelőre semmit nem tudunk, csak remélhetjük, hogy hamarosan már láthatjuk is. Régóta mondogatom, hogy éppen ideje lenne már ennek a pofátlan démonvadásznak egy jó sorozat. Kifejezetten örülök, hogy ismét egy animációs adaptációt kap, így biztos nem kell aggódnunk a casting miatt.

Gondolom nem véletlen, de remek a hír időzítése, hiszen nyáron jelentették be a DMC 5-öt, ami március elejére várható.

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 759
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum