Film

The Huntsman: Winter’s War karakterplakátok + előzetes

0 23A 2012-es Hófehér és a vadász film egyáltalán nem mondható sikeres filmnek annak ellenére, hogy egy elég ütős színészgárdát sorakoztatott fel (leszámítva persze Stewart hölgyet), a Universal mégis úgy döntött, hogy csinálnak egy folytatást. Ami előzmény és folytatás lesz egyszerre.

Ez azért jó hír, mert nincs Hófehér, nincs Stewart, de van nekünk Gonosz Királynőnk (Charlize Theron), Vadászunk (Chris Hemsworth), Jégkirálynőnk (Emily Blunt) és egy új, első blikkre tökös vadászlányunk (Jessica Chastain). A szereplőgárda egyértelműen briliáns és  kecsegtető, a karakter plakátok szintén ígéretesek, a történet kissé klisés, de én személy szerint nagyon várom.

Jóval azelőtt, hogy találkoztunk volna Hófehérrel, Ravenna testvére, Freya (Blunt) egy szívszorító árulás után elmenekült a királyságból és bezárkózott egy jégpalotába. De amikor két kedvenc vadásza, Eric (Hemsworth) és Sarah (Chastain) parancsai ellenére szerelembe esnek, száműzi őket a vadonba. Évekkel később, amikor Freya megtudja, hogy Ravennát legyőzte Hófehér, elhatározza, hogy megszerzi a Mágikus Tükröt, ám rájön, hogy a testvérét életre keltheti. Együtt, a két gonosz nővér egy látszólag legyőzhetetlen hadsereget gyűjt. Ahhoz, hogy megállítsák a sötétség erőit a két vadásznak ismét össze kell fognia. 

A Filmhez az első előzetest most szerdán láthatjuk. A The Huntsman április 22-én jöhet a mozikba.


Frissítve 15/11/18: 
Megérkezett az első előzetes is, ami igen látványosra sikerült:

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 1 050
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum