Film

Itt az első ‘Jupiter Ascending’ előzetes

0 20

A Jupiter Ascending egy közelgő sci-fi, melynek producere és rendezője a Wachowski testvérek (Mátrix, Felhőatlasz).

A sztori középpontjában a fiatal, nincstelen ember nő, Jupiter (Mila Kunis) áll, akiről hamar kiderül, hogy az univerzum legértékesebb embere. A lány találkozik Caine-nel (Channing Tatum), a bolygóközi félig farkas-félig ember harcossal, akit az Univerzum Királynője küldött Jupiter megölésére. Caine elárulja Jupiternek, hogy a csillagok egy rendkívüli eseményt jeleztek azon éjszaka alatt, amikor a lány született, és hogy a DNS-e alapján, ő lehetne az univerzum új vezetője. 


Channing Tatum akcióhős szerepéhez én személy szerint már hozzászoktam, és kevés problémám van vele, bár tudtam volna ajánlani mást is a szerepre. Viszont, hogy Kunis kisasszony mi az istent keres egy ilyen filmben, az rejtély. Nem szeretek senkit beskatulyázni, de ebben az esetben jobban örülnék, ha a csaj maradna a vígjátékoknál. No mindegy, a lényeg, hogy amilyen észrevétlenül közeledett, akkorát durrant az előzetes, ami nem is csoda, hiszen a Wachowski tesók ismét csak odatették magukat, ami a látványvilágot illeti. Ha másért nem, már csak azért is muszáj lesz megnézni.

Találatok: 0

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem tesszük közzé. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hamarosan...

Unchartedfilm kritika
Vikings: Valhallasorozat kritika
Lost Arkjáték kritika
Batmanfilm kritika

  • 0
  • 759
  • 0

Kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Archívum